De DITSS innovatielocatie (DDIL) bevindt zich in ’s-Hertogenbosch bij JADS (Jheronimus Academy of Data Science) in het voormalige klooster Marienburg. Stichting DITSS is gehuisvest in de Manresavleugel op de zolderverdieping van het pand. De innovatieruimte dient als basis voor bijeenkomsten en innovatiesessies rondom het bedenken en uitvoeren van nieuwe samenwerkingsconcepten. 

DDIL: de innovatieve bouwplaats van DITSS
De ruimte is zodanig vormgegeven dat het uitdaagt tot andere manieren van denken en andere vormen van samenwerken. De honderd vierkante meter tellende ruimte bevat veel technische voorzieningen, is sfeervol ingericht en flexibel in te delen. Naast enkele afzonderlijke zitjes voor vier tot zes personen is de ruimte geschikt voor maximaal twintig personen. Het complex biedt verder nog voldoende mogelijkheden om apart in (sub)groepjes bij elkaar te komen. Ook is er volop gelegenheid om in de directe omgeving te lunchen.

In verband met COVID-19 zijn in de DDIL-ruimte alle noodzakelijk maatregelen genomen om elkaar, als dat nodig is, op een verantwoorde wijze te kunnen ontmoeten. Zo is er voldoende afstand tussen de verschillende werkplekken gecreëerd door 1,5 meter afstand aan te houden of door het plaatsen van spatschermen. In de DDIL-ruimte is het nu mogelijk om met maximaal vijftien personen coronaproof te kunnen werken. Ondanks deze maatregelen blijft het de eigen verantwoordelijkheid van de gebruikers van deze ruimte om de regels in acht te nemen.

Wilt u deze bijzondere ruimte reserveren stuur dan een mail naar: ddil@ditss.nl.

JADS ligt aan de Sint Janssingel 92 in ‘s-Hertogenbosch op vijf minuten lopen van het station. U kunt in de buurt van het pand parkeren of gebruik maken van een van de twee op loopafstand gelegen parkeergarages. ‘s-Hertogenbosch beschikt ook over een transferium.

De DDIL-ruimte is zodanig vormgegeven dat het uitdaagt tot denkkracht en andere samenwerkingsvormen. Uiteraard is hierbij in deze tijd rekening gehouden met de maatregelen die nodig zijn om de ruimte coronaproof te maken.