Het DITSS Data Innovation Lab (DDIL) is gevestigd  in ’s-Hertogenbosch bij JADS (Jheronimus Academy of Data Science)in het voormalige klooster Marienburg. DDIL bevind zich in de Manresa vleugel op de zolderverdieping van het pand. DDIL is een basisvoorziening voor technologie experimenten en innovaties rondom het bedenken van nieuwe concepten in samenwerken.

DDIL: De innovatieve bouwplaats van DITSS.

De ruimte is zodanig vormgegeven, dat het uitdaagt tot andere denkkracht en samenwerkingsvormen. De ruimte is dus niet bedoeld als alternatieve ruimte voor regulier overleggen etc. De ruimte (100m2) kenmerkt zich door flexibiliteit en een sfeervolle inrichting. Naast enkele afzonderlijke zitjes voor 4 tot 6 personen ruimte is de ruimte geschikt voor max. 20 personen. In de DDIL ruimte zijn veel voorzieningen (technische) aanwezig. Verder zijn er binnen het complex, in de ruimte onder de kapel, voldoende mogelijkheden om apart met (sub) groepjes te praten. Tevens is er een mogelijkheid in het pand en de directe omgeving te lunchen.

DITSS ruimte JADS Den Bosch

DDIL is een basisvoorziening voor technologie experimenten en innovaties rondom het bedenken van nieuwe concepten in samenwerken. De ruimte is zodanig vormgegeven, dat het uitdaagt tot andere denkkracht en samenwerkingsvormen.

Reserveringsverzoeken voor de ruimte kan door het versturen van een email aan emailadres: ddil@ditss.nl

De JADS Universiteit is gelegen aan de Sint Janssingel 92, ‘s-Hertogenbosch en bevindt zich op 5 min. loopafstand van het NS-station. Komt u met de auto dan bevinden zich op enkele minuten loopafstand van JADS, twee parkeergarages. Eén aan de Sint Janssingel en één bij het station (Stationsplein). Een andere optie is gebruik maken van het transferium. Parkeren nabij het pand is ook mogelijk.